søndag 18 marts 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Rejsegilde for de første 62 almene boliger i Bellakvarter

skyttehusene rejsegildeKøbenhavns største boligselskab fsb har netop holdt rejsegilde for første etape af et byggeri på i alt 410 almene boliger i Bellakvarteret

• Den første etape består af 62 familieboliger og 10 særligt små, billige boliger.  Boligerne, der kaldes Skyttehusene, ligger midt på Bellagrunden ved dn kommende Emma Gads Vej, som bliver en sidevej til C.F. Møllers Allé.
Når Skyttehusene er helt færdige, vil de ialt bestå af 217 familieboliger, 22 særligt små, billige boliger og  171 ungdomsboliger. Det forventes, at de første boliger er indflytningsklare i 2018. Skyttehusene forventes at stå endeligt færdigt med udgangen af 2020.

skyttehusene oversigtTætte bymiljøer
fsb bygger ilat 410 almene boliger i forskellige størrelser og typer. De fordeles på flere forskellige grunde i Bellakvarteret, så det nye kvarter får en blanding af ejer-, andels- og lejeboliger spredt mellem hinanden.
Skyttehusene er inspireret af Københavns gamle kvarterer og opbygges derfor i tætte bymiljøer i 5-6 etagers højde i et helt nyt bykvarter med boliger, erhverv og butikker, og hvor de grønne friarealer er trukket ind mellem bygningerne.

Flere almene boliger
Københavns Kommunes ønsker at opføre 9000 nye almene boliger frem mod 2027.  Almene boliger udgør i dag ca. 20 % af den samlede boligmasse i Københavns Kommune.

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews