lørdag 17 marts 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Københavns Erhvervspris åben for indstillinger

erhvervspris27. februar åbnede indstillingen af københavnske virksomheder til Københavns Erhvervspris 2017. Prisen går til virksomheder, der går forrest i forhold til vækst, innovation, socialt ansvar og miljø

Københavns Kommune lancerede den nye erhvervspris sidste år, hvor vinderne blev innovationsvirksomheden Infuser, tegnestuen SLA og servicevirksomheden KHRS.

Københavns Erhvervspris er et led i Københavns Kommunes arbejde for at gøre København til en endnu mere attraktiv erhvervsby. Vinderne får ud over prisen tilbudt en plads i Københavns Erhvervsråd for en etårig periode, hvor virksomhederne har mulighed for at inspirere de øvrige medlemmer i rådet, give kommunen gode råd med på vejen og medvirke til udviklingen af Københavns erhvervspolitik.
”Vi var rigtig glade for at modtage Københavns Erhvervspris 2016. Vi opfatter prisen som en stor anerkendelse af den måde, vi i SLA har været med til at sætte Københavns byliv, bynatur og klimaindsats på verdenskortet. Og så har det været spændende og meget givtigt at være en del af Københavns Erhvervsråd, hvor vi har fået mulighed for at bidrage til at gøre København til en endnu mere grøn, bæredygtig og attraktiv erhvervsby at arbejde med bæredygtige og holistiske løsninger i," siger Mette Skjold, partner og adm. direktør i SLA.

Nu skal prisen uddeles igen. Alle kan indstille en virksomhed til prisen, uanset om man er medarbejder, kunde, konkurrent – eller ejer. Blot der er en god grund til det – indstillingerne gives direkte på www.kk.dk/erhvervspris. Dette års pris uddeles 7. juni 2017 i Festsalen på Københavns Rådhus.

”Med erhvervsprisen hylder vi hele Københavns erhvervsliv og sætter særligt fokus på de virksomheder, som skaber vækst, innovation og arbejdspladser. Deres indsats er med til styrke og udvikle København, og de fortjener derfor ekstra anerkendelse. Jeg opfordrer alle interesserede virksomheder til at indstille sig,” siger overborgmester Frank Jensen (S).

”Alle mennesker har brug for inspiration og stærke rollemodeller. Det gælder også vores dygtige erhvervsliv. Derfor skal vi ikke kun hylde vores virksomheders succes, vi skal også lade os inspirere af den. Og med Københavns Erhvervspris sætter vi endnu engang fokus på erhvervslivets innovation og nytækning, som har helt afgørende betydning for vores bys fremtidige udvikling,” siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev.

”I København ønsker vi bæredygtig vækst. Derfor skal vi styrke samarbejdet med de virksomheder, der ligesom kommunen ønsker at udvise socialt ansvar og hensyn til miljø og klima. Jeg håber, at et bredt felt af virksomheder med visioner om en bæredygtig by igen i år vil vise interesse for erhvervsprisen,” siger teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL).

”Private virksomheder, der skaber velstand, er forudsætningen for, at vi har råd til god velfærd i København. Derfor hylder vi københavnske virksomheder, der viser vejen – både i forhold til at skabe arbejdspladser til byen og tage et socialt ansvar. Det københavnske erhvervsliv fortjener anerkendelse og indflydelse på, hvordan København bliver endnu mere attraktiv at drive virksomhed i,” siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

VIDERE FORLØB:
·         Virksomheder kan indstille sig selv eller andre på www.kk.dk/erhvervspris. Også branche-, interesse-, og erhvervsorganisationer samt privatpersoner kan indstille.
·         Konkrete indstillinger til prisen kan indsendes fra mandag den 27. februar til søndag d. 19. marts kl. 12.00.
·         De nominerede virksomheder offentliggøres i uge 19 på kk.dk og via sociale medier.
·         Årets pris uddeles på Københavns Erhvervstopmøde i Festsalen på Københavns Rådhus d. 7. juni 2017.

KRITERIER
Alle indstillede virksomheder bliver vurderet på evnen til at skabe vækst og arbejdspladser, og alle vindere skal desuden kunne dokumentere, at de gør en aktiv indsats for at mindske deres miljøpåvirkning og at de tager et socialt ansvar. Virksomhederne kan indstille sig ift. tre kategorier:
1)      Virksomheder, der er særligt innovative.
2)      Virksomheder, der bidrager til at gøre København til en attraktiv by.
3)      Virksomheder, der tager et socialt ansvar eller bidrager til et bedre miljø.
 
Find en detaljeret beskrivelse af kriterierne på hjemmesiden www.kk.dk/erhvervspris.
 
OM PRISEN:
·         Københavns Erhvervspris blev uddelt for første gang til Københavns Erhvervstopmøde d. 13.juni 2016.
·         Prisen uddeles hvert år til tre virksomheder som har udmærket sig indenfor vækst, innovation, socialt ansvar eller miljø, og dermed driver virksomhed i overensstemmelse med linjen i Københavns erhvervs- og vækstpolitik.
·         Vinderne af Københavns Erhvervspris 2016 blev innovationsvirksomheden Infuser, tegnestuen SLA og servicevirksomheden KHRS.

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews