mandag 22 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader                    BUSINESS

Stilen er bevaret i Ismageriets nye ispalads i Nord

ismageriet 0281Lige fra fliser til træværk og farvevalg; Ismageriets nye butik på Mikado Plads har taget stilen og stemningen med sig fra Kongelundsvej, nu blot i et større format

• For snart 11 år siden overtog en ung Kim Tøvlesø bageriet på Kongelundsvej 116 og begyndte at lave is. Butikken indrettede han i en særlig retrostil med respekt for det gamle bagerlokale. Ingen vidste på det tidspunkt, at Ismageriet skulle blive en kæmpesucces, og vokse ud af rammerne på Kongelundsvej. For i dag er butikken på Kongelundsvej lukket og sat til salg.

ismageriet 0280Men onsdag 31. maj var der åbningsreception for Ismageriets nye butik på Rued Langgaards Vej (Mikado Plads). Her i Ørestad Nord er der 50 p-pladser under Mikado House, som er gratis indtil klokken 17 på hverdage og i hele weekenden.  Lokalet på Mikado Plads føles som en art moderne, forstørret og forfinet udgave af Kongelundsvej 116. flisegulvet og kaklerne på væggene er nøjagtigt de samme. Der er træpaneler og træstole indenfor, og isen er ikke mindst lige så god.

Du får hele pakken
Blandt gæsterne var isblogger Gylle Svanholmer, som skriver om Københavns is-scene på www.isdamen.dk.

ismageriet 0282"Der er kommet stor konkurrence om kvalitets-is, men Ismageriet er stadig blandt de bedste. Jeg er glad for at de har bevaret stilen fra den gamle butik. Her får du både god betjening, en æstsisk oplevelse og god is. Også selv om du er nummer 15 i køen," siger isbloggeren.

Ismageret har også butik i Søborg, og omkring 100 ansatte i højsæsonen. Derfor har Kim Tøvlesø nu ledelsesmæssig hjælp fra Mia og Mie, som er ansvarlige for hhv. kommunikation og HR/adminstration.
Men hvad skal Kim så lave? "Han skal da lave is, og udvikle nye ideer", siger Marketings- og Kommunikationsmedarbejder Mia Mathilde Hansen.ismageriet 0275

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews