mandag 22 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Åben venteliste til Amager Fælled Økohaver

amager faelled okohaver 640Amager Fælled Økohaver åbner ventelisten tirsdag 23. august

• Nu er det muligt at blive skrevet op til at få sit eget havelod i Amager Fælled Økohaver – en nyttehave ved Artillerivej, tæt på havnen, bryggen og Ørestad.
Amager Fælled Økohaver er en lille haveforening, der hylder de økologiske principper. Medlemmerne tæller mange børnefamilier. Foreningen startede på bar mark i udkanten af Amager Fælled i 2010 efter i en årrække at være kendt som “den jordløse haveforening”.
Det er tre år siden, foreningen sidst optog nye medlemmer på ventelisten, og derfor er der nu plads til 30 nye.
Da ventelisten sidste blev åbnet i 2013 mødte knap 200 interesserede op. Interessen for en have tæt på byen er ikke blevet mindre siden da, og derfor trækkes der lod blandt de fremmødte om de 30 pladser.
Foreningen består af 58 lodder fordelt på 10 singlelodder og 48 familielodder. På sit lod må man opføre et drivhus på op til 10 kvm. og et skur/havehus på op til 15 kvm. Overnatning er ikke tilladt i foreningen.
Havelejen er godt 5.000 kr. for en familiehave og knap 3.500 kr. for en singlehave
Alle interesserede skal møde op kl. 17 på Artillerivej 176 og medbringe 150 kr. i kontanter, da dette er prisen for at stå på listen og være passivt medlem af Kolonihaveforbundet. Hvis man er blandt de 30 heldige, skal man kunne vise legitimation med adresse (Sundhedskort eller lignende).
Se mere om foreningen på www.oekohaver.dk

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Louises klumme

euronews