søndag 18 marts 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 Godt liv

Næste modesæson: Væn dig til mønstre og pangfarver

bellacenter CIFF august 2017 2Næste års forårs- og sommermode blev præsenteret for tusindvis af indkøbere i et Bella Center fyldt med tøj og tilbehør

bellacenter CIFF august 2017 1Tusindvis af modefolk til messe i Bella CenterCIFF – Scandinavian International Fashion Fare – åbnede i uge 32 atter dørene til et hav af tøj, sko, hatte, briller og meget mere kreeret af opfindsomme designere fra Skandinavien og enkelte andre lande.

CIFF er efterhånden blevet den mest innovative salgsplatform for mode i Europa og det tiltrækker tusindvis af indkøbere, modefolk, journalister og trendspottere fra store dele af verden.

I messens showroom viste blandt andre den engelske designer Martine Rose en del af hendes SS18 runway show med et sportstema og en klatrevæg. GruppenABASI ROSBOROUGH fra New York og havde en kollektion med til København, hvor store isklumper smeltede henover messen. Lulu Kennedy fra Fashion East og Man i London, stod for området CRYSTAL HALL som fremviste up-and-coming designere og deres kollektioner inde i et kæmpe spejltårn.

Messen viste tydeligt at mange af de nordiske designere er inspireret af især asiatiske og sydamerikanske mønstre og stilarter.

Endnu mere markant er et væld af stærke og festlige pangfarver og gerne i et mix af flere farver sammen. Hele farvepaletten er udnyttet, men især ser det ud til, at rød bliver en gennemgående trend i næste års mode.

 

 

 bellacenter CIFF august 2017 3Var det ikke noget med en julehabit fra Opposuits?

bellacenter CIFF august 2017 4Festlige og farverige sokker fra Happy Socks

Godt liv:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

Anmeldelser

Louises klumme

euronews