lørdag 17 marts 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Svensk boligselskab skal udleje Ø Husets boliger

o huset render1Skanska A/S har solgt Ø Huset i  Ørestad City til det svenske boligselskab Heimstaden Danmark A/S for 880 mio. kroner. Udlejning starter til efteråret

Opførelsen af Ø Huset på hjørnet af Ørestads Boulevard og C.F. Møllers Allé er i fuld gang. Udover de 300 lejlighederne bliver der i stueplan mod Ørestads Boulevard etableret en dagligvarebutik på 1.200 kvadratmeter, som er udlejet til REMA 1000. Byggeriet afleveres over fire etaper, hvor første afleveres i januar 2018 og sidste etape i september samme år.

”Ø Huset er et fantastisk boligprojekt af høj kvalitet og med solide, bæredygtige løsninger, der er helt i tråd med Heimstaden Danmarks strategi om at have en portefølje af nye familievenlige udlejningsboliger i Danmark. Ø Husets lejligheder er ideelle for børnefamilien, der både vil bo tæt på byen og samtidig have naturen lige uden for deres dør,” siger Magnus Nordholm, VD hos Heimstaden Danmark A/S.

Han oplyser i en mail til Ørestad Avis, at planen er at starte udlejning af boligerne i 'sidste del af efteråret 2017'.

Lejlighederne, som alle er gennemlyste, varierer fra 2-5 værelser og 57-132 kvadratmeter – alle med egen altan eller terrasse.

”Ø Huset er udviklet med fokus på den moderne families behov, og vi er derfor rigtigt glade for at sælge projektet til Heimstaden, der som langsigtet investor og et af Nordens største boligselskaber sikrer familievenlige udlejningsboliger til den voksende befolkning i København” udtaler Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør hos Skanska A/S.

 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews