fredag 23 februar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Halldorhus klar til indflytning i foråret 2018

bellakvarter halldorhus 7På byggefelt 7 i den østlige del af Bellakvarter opfører Solstra Capital Partners i øjeblikket 104 nye familielejeboliger, klar til indflytning i foråret 2018

• Karrébebyggelsen, som i øjeblikket er under opføreelse på byggefelt 7, har fået navnet Halldorhus, efter vejnavnet på den kommende Halldor Laxness Vej i Bellakvarteret.
Den nye lejlighedskarré bygges af Solstra Capital Partners, som også står for hele udviklingen af Bellakvarteret. Ejendommen bliver til udlejning.
Arkitema Architects har tegnet Halldorhus, som er kendetegnet ved 'recesmurværk' i mørke tegl og et matpoleret aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen.
Byggefelt 7 ligger ud mod Ørestads Boulevard og metrobanen.

bellakvarter halldorhus okt 2017Byggeriet i oktober 2017. Alle betonelementer er kommet på plads.Familieboliger fra 2-5 værelser
De nye familieboliger kommer til at rumme 2-5 værelser, køkkenalrum og udgang til egen altan, tagterrasse eller fliseterrasse.
"Vi har lagt fokus på at skabe lyse og åbent disponerede boliger, hvor der er plads til at leve. Boligerne er tegnet med et stærkt fokus på optimal disponering af rummene, hvorved arealerne er udnyttet meget funktionelt. Vi har blandt andet minimeret gangarealer og lagt kvadratmeter i køkken og stue, og på den måde opnået nogle åbne og rummelige leverum," siger Mette Julie Skibsholt, der er arkitekt og partner i Arkitema.

Livet leves
langs facaderne
En del af designet for byggeriet består i at opgangene er trukket ind i bygningen, så kvadratmeterne langs facaderne udnyttes til boligareal.
Et andet fokuspunkt i designet har været at trække uderummende ind i boligen, så inde og ude smelter sammen.
"Boligerne har almindelig og fransk altan, så de kan åbnes helt op om sommeren. De øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen, mens stuelejlighederne har udgang til egen fliseterrasse med kig ud mod det fælles grønne gårdrum," fortæller Mette Julie Skibsholt.

bellakvarter halldorhus 11

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews