lørdag 20 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

SJ Tekstil og Kunst hjælper dig med at blive vinterklar

sponsor vintertoejI takt med at vejret bliver koldere, er der brug for det rigtige tøj til at holde varmen. Jakker, huer, vanter og tørklæder findes frem og de forskellige outfits til julesammenkomsterne skal findes

Alt dette behøver hverken at være dyrt eller besværligt – hos SJ Tekstil og Kunst finder du nemlig det hele samlet ét sted, hvor kvaliteten er høj og priserne lave.

Et væld af jakker og strik til enhver stil
Essentielt for enhver vintergarderobe er først og fremmest udetøjet, og det at pakke sig godt ind i vinterkulden kan sagtens gøres med stil. SJ Tekstil og Kunst har sørget for at samle klassiske items til vinterbrug i forskellige designs, mønstre og tekstiler for at gøre det nemt for dig at finde det helt rigtige til din stil. Hovedsageligt forhandles der tøj i naturmaterialer såsom hør, skind og bomuld, og du vil derfor kunne finde jakker og lækkert strik i form af huer, vanter, sweatere og cardigans, som alle er af formidabel kvalitet, der med garanti holder dig varm - holder sæson efter sæson. Der findes også et bredt udvalg af strømper og strømpebukser, der holder dig varm i vintertiden og samtidigt pynter på outfittet.

Sko, smykker og outfits til julefesten
Vinteren kræver ikke blot varmt tøj men også fint tøj til de mange arrangementer og sammenkomster, der gør sig gældende, når julen nærmer sig. Julen er hjerternes fest, og der gøres meget i at samles som arbejdsplads, familie og venner for at nyde hinandens samvær. Derudover kommer mærkedagene såsom jul og nytår, hvor der er brug for tøj, der er ekstra fint. Et oplagt valg til de lidt finere anledninger og sammenkomster er kjoler eller nederdele, da disse kan være meget fine og flotte i sig selv og både kan dresses op og ned alt efter behov med de rette accessories. Farve og mønster afhænger i høj grad af individuel smag og kan være med til at give mange forskellige udtryk.

Uanset individuel smag angående farve og mønster har SJ Tekstil og Kunst et bredt sortiment, der dækker de behov, man måtte have. Har man brug for en lidt større størrelse, findes der også under fanen ’plus size’ et væld af kjoler og andet flot tøj, der komplimenterer den kurvede krop og samtidigt er behageligt at have på. 

Se det brede sortiment på webshoppen og bliv vinterklar.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews