lørdag 20 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Få hjælp til hjemmesiden hos kompetente webdesignere

sponsor usewebEn hjemmeside er meget mere end blot et digitalt visitkort – hjemmesiden repræsenterer virksomheden døgnet rundt og er dermed en konstant salgskanal. Netop derfor er det også nødvendigt, at hjemmesidens design vækker tillid hos kunden og endeligt leder til effektivt salg

Alt dette og meget mere kan du få hjælp til hos UseWeb, hvor det at fremme virksomheders succes angående online markedsføring er passionen, der driver værket.

Ønsker man effektiv markedsføring, er onlineverdenen det mest oplagte sted at starte - alt findes og handles på nettet. For ikke at ende som endnu en i mængden af hjemmesider og webshops, er det nødvendigt med en hjemmeside eller webshop, der på én og samme tid er unik, brugervenlig og værdireflekterende. Her kommer strategisk webdesign til sin ret, da man med et professionelt og kommunikativt klart design sikrer sig at være synlig, tillidsvækkende og succesfuld i indtrykket, man skaber hos kunderne.

Kompetent design er værdiskabende
Netop det at være værdiskabende er et af nøgleordene, når det kommer til kompetent design. Først og fremmest handler det om at kunne appellere direkte til kunderne med et brugervenligt design, der gør hjemmesiden nem og behagelig at bruge som besøgende. Vi kender alle til følelsen af skepsis, som et klodset og uprofessionelt webdesign fremprovokerer. Føler man, at hjemmesiden er uprofessionelt opbygget, går det i den grad ud over tilliden, man forsøger at vække hos de potentielle kunder. Er man først skeptisk indstillet overfor hjemmesiden, tvivler man ligeledes på virksomheden bag, og kommunikationen har dermed slået fejl. Kort sagt kræver det kompetent design at gøre et godt indtryk på potentielle kunder og besøgende, og at få den rette hjælp til at præsentere og kommunikere sine værdier som virksomhed er altafgørende for videre succes.

Kompetent design kræver kompetente designere
Strategisk kommunikation og design er en videnskab i sig selv, og mange faktorer spiller ind, når en hjemmeside eller webshop skal optimeres. Derfor er det også oplagt at søge råd og vejledning hos kyndige fagfolk, der besidder de rette evner og erfaring, der skal til for at booste hjemmesiden eller webshoppen.
Hos det midtjyske webbureau, UseWeb, er visionen at skabe værdi for deres kunder, og hjemmesidedesign såvel som design af webshops er to af spidskompetencerne, som de dygtige fagfolk beskæftiger sig med. UseWeb har erfaring indenfor en meget bred vifte af brancher, så uanset hvilken arbejdsopgave, det drejer sig om, er der kompetente designere, der kan skræddersy et værdibaseret design, der genererer synlighed, tillid og succes på online markedet.

Løsningen ser forskellig ud fra virksomhed til virksomhed, og en dialog med specialister vil være med til at fastlægge, hvad der er behov for for at fremme din hjemmeside eller webshop.

Har du brug for en optimering af din hjemmeside eller webshop, kan du med fordel kontakte UseWeb og få et uforpligtende tilbud på et skræddersyet og professionelt design.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews