lørdag 20 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Genbrug er vejen frem for dansk IT-webshop

sponsor datamarkedDen danske virksomhed, Datamarked ApS, sælger brugte bærbare computere og andre elektronikprodukter samt reservedele til disse. Varerne sælges billigt grundet deres status som brugte varer, og derfor kan virksomheden være attraktiv for mange, som gerne vil spare penge på elektronikken, men som samtidig ønsker den nødvendige kvalitet

Datamarked ApS startede som en mindre virksomhed, der hovedsageligt solgte brugte bærbare, og de har nu vokset sig større til at favne om et bredt sortiment, som indeholder stort set alle de almindelige produkter og reservedele indenfor IT. Det er en virksomhed med fokus på forbedret miljø, da de hovedsageligt sælger brugte varer. Dette giver flere fordele, som også rækker udover et forbedret miljø. Datamarked har til huse i Nordjylland, hvor de har deres lager, hvorfra alle varer bliver distribueret – ud til hele landet. Virksomheden sælger både til privatpersoner og virksomheder, så de befinder sig altså både på B2C og B2B markederne.

Stort fokus på miljø underbygger et godt image  
I en tid med klimaforandringer og det dertilhørende øgede fokus på miljøvenlighed har Datamarked ApS formået at skabe sig en fordel, da mange af deres varer er genbrugsvarer. Dette er først og fremmest med til at forbedre virksomhedens image i forhold til miljøbevidsthed, hvilket er en voksende faktor på markedet. Det skyldes primært, at miljøet er blevet et stort emne i medierne, hvilket gør, at det er noget, som forbrugerne får mere og mere opmærksomhed på.

Én af de andre store fordele ved at sælge brugte produkter er, at priserne er særdeles favorable, og markedet for forbrugere, som vil sparer på IT-produkter, er stort. Varerne er naturligvis stadig kvalitetstestede, hvilket styrker virksomheden, da der som udgangspunkt følger en større risiko med, når man køber brugte produkter.

Stort udvalg indenfor elektronikprodukter
Selvom Datamarked ApS startede som en mindre virksomhed, der kun solgte brugte bærbare i starten, er virksomheden og dens sortiment nu vokset forholdsvist stort. Virksomhedens sortiment indeholder mere end 100.000 produkter, og herunder befinder der sig et bredt udvalg af varenumre, som dækker langt størstedelen af nødvendighederne indenfor IT-branchen.

Virksomheden sælger hovedsageligt produkterne gennem deres webshop, hvorefter varerne bliver distribueret ud fra lageret og er hos forbrugerne indenfor to dage. Det er dog også muligt at afhente varerne direkte fra varelageret i Nordjylland.

Bliv klogere på virksomheden og deres sortiment her.Bliv klogere på virksomheden og deres sortiment her.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews