lørdag 20 januar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

Gør indtryk på kunder og medarbejdere med flotte reklamegaver og merchandise

sponsor reklamegaverReklamegaver med logo er meget populære, og der hersker ingen tvivl om, at reklamegaver med logo er en perfekt merchandise, hvis man vil tiltrække loyale kunder og dygtige medarbejdere uanset anledningen

Det er en måde, hvor man indenfor marketingsdelen kan sikre kundens opmærksomhed og interesse. Det er en let måde for eksponering i og med, at virksomheden både bliver repræsenteret af medarbejdere og kunder, der via disse reklameartikler deler virksomhedens visuelle udtryk. Dette gælder uanset, om man går med en paraply med logo, barnet har en kuglepen med logo med i skole, eller mor drikker af en reklamevand på arbejdet, så repræsenteres virksomheden ude i landskabet.

Forskellige merchandises med logo til firmaet
Reklamegaver er en måde, hvor man nemt og hurtigt kan skabe positiv opmærksomhed omkring en bestemt virksomhed. Udover det udstråler merchandises med logo også, at det er et firma, der tager sig selv, sine opgaver og ikke mindst sine kunder seriøst. Det hjælper til en professionel udstråling og styrker virksomhedens image, og det – sammen med at virksomhedens profil deles med omverdenen – er altså noget af det vigtigste for, at et firma tiltrækker nye kunder.

Der findes alverdens forskellige ting såsom værktøj, kuglepenne, tasker, kopper, nøgleringe, lygter, armbånd, målebånd og meget mere, som er en indirekte reklamesøjle for firmaet. Med en sådan reklamegave kan virksomheden få meget opmærksomhed og give genlyd hos potentielle kunder. Det vil også være oplagt at bruge firmaets egne medarbejdere som ambassadører, ved at de går rundt med en taske med firmaets logo på. På den måde er medarbejderen med til at skabe synlighed omkring virksomhed og vigtigst af alt, udstråler medarbejderne, at de er stolte af at kunne vise virksomheden frem.

Bestil logogaver online og spred virksomhedens budskab
Merchandises, logogaver og reklameartikler er altså vejen frem. Det kan bruges til virksomhedens kommende event, uddeles til messer eller tages i brug på møder. I denne kategori finder man reklamegaver af alverdens art.

Uanset om man er på udkig efter reklamegaver til virksomhedens kunder, firmagaver til sine medarbejdere, sponsorgaver, salgspræmier, jubilæumsgaver eller andet, kan man nemt og hurtigt bestille det online.

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews